Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Média po celém světě ve středu informovala o rozhodnutí krále Karla III. (75) nechat vystěhovat jeho syna Harryho (39) s manželkou Meghan (42) z královského sídla ve Windsoru Frogmore Cottage, které od jejich přestěhování do Spojených států v roce 2020 zůstalo nevyužité. Zřejmě místo vyjádření k celé věci se manželé rozhodli večer vyrazit mezi lidi a působit ještě šťastněji než jindy. Skutečnost je ale podle jejich přítele ve skutečnosti jiná.

Vévoda s vévodkyní ze Sussexu ve středu večer zavítali do soukromého klubu San Vincente Bungalows v Los Angeles, které je přístupné pouze klientům za roční členství v ceně 4200 dolarů, což je v přepočtu zhruba 93 tisíc korun. Manželé se usmívali od ucha k uchu a na pohled překypovali dobrou náladou. Mezi slavné hosty, kteří sem chodí, patří například Sandra Bullock, Kirsten Dunst, Kaia Gerber či Hailey Bieber.

Podle jejich společného přítele ale dvojice po ‚vyhnání‘ z jejich britského domova zuří a považují to za ‚konečný a velmi krutý trest‘ ze strany krále.

„Je to, jako by je rodina chtěla nadobro odstřihnout. Harry a Meghan mají čas vystěhovat se do začátku léta. Zpočátku dostali jen pár týdnů, ale teď mají mít čas aspoň do korunovace,“ sdělil zdroj z jejich okolí královskému reportérovi Omidu Scobiemu.

Meghan na večerní schůzku s manželem zvolila elegantní béžový kabát Carolina Herrera v ceně 36 tisíc korun, který doplnila o kožené kalhoty a lodičky na podpatku s malou koženou kabelkou, obojí z dílny Dior. Při vystupování z černého SUV ji doprovázel udatný bodyguard, který jí v nepříznivém počasí nad hlavou držel deštník. Harry pojal rande o něco sportovněji, vsadil na tmavé džíny, mokasíny a tvídové sako.

Reklama

Další články

Načítám