Hlavní obsah
Článek

Pařížský týden módy neudává směr jen na samotných přehlídkách. Zajímavé jsou i kreace hostů, kteří na ně přijdou. A jak se zdá, nejvíc trendy je teď oblékat topy, pod které si jejich nositelky neberou spodní prádlo, a na odiv tak dávají úplně vše.

Odhalené modelky na přehlídkách nejsou nic překvapivého. Modely slavných návrhářů jsou často velmi extravagantní a často až donedávna ukazovaly víc, než co by byli ochotni předvést obyčejní lidé. Hranice mezi kreacemi na mole a běžnými outfity už se ale hodně stírá.

Během pařížského týdne módy je na ulicích při příchodu hostů na přehlídky vidět stále víc dam, které se nebojí jít „s kůží na trh“ a odhalit své tělo. Anglická herečka Ellie Bamber například dorazila v černých „šatech,“ které od předvedení totální nahoty zachránily jen černé kalhotky. Ukázala se ovšem i dcera Kate Moss Lila Grace. Spodní část jejího kompletu sice nebyla výrazně průsvitná, vrškem to ale modelka zdárně dohnala.

Podobně se pak ladily i další dámy, které dorazily na přehlídky v Paříži. Odvaze se zkrátka meze nekladly. Zajímavostí je, že u téměř všech modelů zatím převážila černá barva. Výjimkou byla jen belgická rapperka Shay, která pro změnu oblékla oranžový top. Tak uvidíme, čím nás dámy ještě překvapí.

Reklama

Další články

Načítám