Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejpopulárnější český televizní reportér Ladislav Hruška (46) mění dres! Muž, který má díky výrazné gestikulaci, vysoce posazenému hlasu, neskutečným grimasám i valení očí i svůj vlastní fanklub a statisíce příznivců i odpůrců, kývl na nabídku Novy, a opouští tak zpravodajství televize Prima. Podívejte se na vtipné fanouškovské video, v kterém se díky divoké gestikulaci reportéra zdá, jako by zuřivě rapoval.

„Láďovi hodili lano. Splnili by mu cokoliv, jen aby k nim šel. Ať je, jaký je, vyvolává emoce, je výrazný, a tak se Nově hodí. A jen díky tomu, že Láďa na nabídku kývl, mohla Prima přijmout Tomáše Hauptvogela odcházejícího z Novy. Jinak by tu pro něj nebylo místo,“ řekl Super.cz zdroj z televize sídlící na Palmovce.

Ladislav Hruška podle našich informací na Primě ještě kvůli nemoci Jitky Obzinové nestihl podat výpověď, a proto nechtěl zprávu potvrdit. „Je ale pravda, že jsem dostal nabídku, která je pro mě výzvou. Po pěti letech je čas na změnu. Pokud z Primy odejdu, tak s velkou pokorou a poděkováním. Velmi si vážím toho, že mi před lety dali v této televizi příležitost,“ řekl Super.cz Hruška, který se na obrazovce naposledy objevil v pátek. Divákům ve své památné reportáži odhalil, že plíseň na rajčatech nevyroste za hodinu.

Toho nejvíce proslavila letošní předvelikonoční reportáž, ve které omylem v sousloví "vyšupat holky" zaměnil jedno písmeno tak, že z živé reportáže udělal tvrdé slovní porno. Slavné je i silvestrovské video, ve kterém Hrušku výborně parodovali primáčtí kolegové. Šéfku tamního zpravodajství Obzinovou doslova uzemnil fakt, že silvestrovský speciál o Hruškovi měl výrazně vyšší sledovanost než klasické zprávy…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám