Hlavní obsah
Článek

Během pařížského týdne módy se sjela celá řada celebrit na přehlídku kolekce na příští podzim a zimu značky Saint Laurent. Jednou z hlavních hvězd, které usedly v první řadě, byla bývalá první dáma Francie Carla Bruni (55). Půvabná brunetka nenechala nikoho na pochybách, že to v minulosti byla ona, kdo brázdil přehlídková mola...

A právě na módních show slavného francouzského návrháře Yvese Saint-Laurenta, jenž zemřel v roce 2008 na rakovinu mozku v 71 letech, patřila v 90. letech ke stálicím podobně jako Claudia Schiffer či Karen Mulder.

Okouzlující rodačka z Itálie, která se dokázala prosadit i na poli hudby, zabodovala nejen jednoduchým kabátkem, v němž nechala hrát prim své dlouhé štíhlé nohy, ale i minimem make-upu a rozverným účesem s dlouhou ofinou, který jí dodával ještě mladistvější vzhled.

Než koncem roku 2007 Carla okouzlila tehdy čerstvě zvoleného francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho, propadli jejímu kouzlu mnozí slavní pánové včetně Erica Claptona, Kevina Costnera či Micka Jaggera. Randila ovšem i s Donaldem Trumpem.

Své první dítě, syna Auréliena, má s profesorem filozofie Raphaëlem Enthovenem, předtím ovšem randila i s jeho otcem Jeanem-Paulem Enthovenem. Před Sarkozym stihla ještě románek s francouzským hercem Guillaumem Canetem. S bývalým francouzským prezidentem má ještě jedenáctiletou dceru Giulii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám