Hlavní obsah
Článek

Herečka a v současné době hlavně modelka Barbie Ferreira (26) si nenechala ujít jednu z přehlídek pařížského týdne módy. Na sebe oblékla přiléhavý a také průsvitný kostýmek.

Barbie se před časem stala jednou z hvězd seriálu Euforie. Své obdivovatele sice nepotěšila, když sdělila, že se už neobjeví ve třetí řadě, přesto je její fanouškovská základna stále velká a čítá téměř šest milionů sledujících na sociální síti. Nedávno modelka oznámila, že se stala jednou z tváří kampaně firmy specializující se na džíny a zdálo se, že také shodila pár kil.

Hubenější než dřív vypadala také při příchodu na jednu z módních přehlídek v rámci pařížského týdne módy. S dokonalým make-upem se ukázala v přiléhavém kostýmku, který byl ovšem ušit z průsvitné látky. Barbie si pod model sice vzala bílé negližé, ani to ale nezabránilo tomu, aby svému okolí odhalila vnady téměř v celé kráse.

Pro fanoušky této nevšední dámy máme dobrou zprávu. V Euforii se sice už neobjeví, před sebou má ovšem Barbie natáčení thrilleru House of Spoils a komedie The Young King.

Reklama

Další články

Načítám