Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Robin Gibb (62) se umí poprat se životem. Poté, co se nedávno radoval, že se mu úspěšně daří bojovat s rakovinou tlustého střeva a jater a několik týdnů si nemohl vynachválit, jak skvěle se cítí, nečekaně upadl do kómatu. Z něj se však po týdnu dokázal probrat! Rovněž zpěvákův mluvčí potvrdil, že jeho zdravotní stav se zlepšuje. Hvězda britské skupiny Bee Gees už dokonce komunikuje s rodinou, která je s ním v nemocnici u lůžka.

Důvodem zpěvákova kómatu byla snížená imunita, která nezvládla bojovat se zápalem plic, který Gibb dostal. Po celou dobu, kdy byl Robin Gibb v kómatu u něj trávila dny i noci celá jeho jeho rodina. Bratr Barry (65) mu chodil zpívat písně.

Hudbě se oba bratři věnovali celý život a pro Robina je obrovskou motivací. Jen, co se mu udělalo lépe po odoperování nádoru na tlustém střevě, vrhl se opět na zpívání a měl velké plány. Doufejme, že se zpěvákův stav zlepší natolik, že si je všechny bude moci splnit.

Související témata:
Probuzení

Reklama

Další články

Načítám