Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriálový herec Robert Urban (37) patří k největším krasavcům současnosti. Donedávna ho televizní divačky mohly vídat v ZOO, pravidelně se pak objevuje také v Ordinaci v růžové zahradě a na nezájem fanynek si rozhodně nemůže stěžovat.

„Nechci, aby to vyznělo nabubřele, ale ZOO může za spoustu hezkých věcí i za nárůst fanoušků a podepisuje se na spoustě hezkých věcí, které mě nyní potkávají,“ svěřil se nedávno Robert, který si však informaci o tom, zda je aktuálně zadaný, nechává pro sebe.

„Nechávám si to pro sebe, ať jsem trochu tajemný. Fanynky mohou dělat, co chtějí, pokud chtějí,“ řekl s úsměvem herec, kterého jsme potkali na castingu do muzikálu Troja v Divadle Broadway, kde už působí. „Je mi dobře v Divadle Broadway, to je pravda, tak uvidíme, zda vyjde role v dalším muzikálu. Já konkurzy nemám moc rád, roztřesená kolena a hlas. Je to nepříjemná a nekomfortní situace, ale holt patří k práci,“ dodal Robert Urban.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám