Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když ji kolega upozornil, že se jí prsa derou ven z šatů, nepotěšilo ji to. Herečka Aubrey Plaza zrovna stála na pódiu, kde seriál Bílý lotus přebíral ocenění od Sdružení filmových a televizních herců (SAG Awards).

Plaza v tu chvíli nebyla dobře naladěná, kamery ji zachytily, jak mezi kolegy, kteří tleskali a objímali se, mezi zuby procedila mrzuté „Ježíši Kriste“, a k tomu ještě hrozilo faux pas s bronzovou róbou značky Michael Kors, již v oblasti hrudníku tvořily dva překřížené pruhy látky. Záběry na herečku se staly virální.

Mnozí lidé kritizovali jak její výraz a potažmo chování, tak i zvolené šaty. Na to konto se ozvala stylistka, která herečku na akci oblékala, s tím, že byl záměr, aby jí spodní část poprsí, tzv. underboob, vykukovala ven. „Měly jsme sedm zkoušek, opravdu. Chtěla jsem underboob,“ uvedla Jessica Paster v reakci k jednomu z komentářů na sociální síti.

Sama herečka na kritiku zatím nijak nereagovala.

Herečka Aubrey Plaza ve chvíli, kdy ji kolega upozornil na vypadávající poprsí. Už předtím ale měla mizernou náladu.

Reklama

Další články

Načítám