Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová ikona Madonna (65) se udržuje mladá nejen kosmetickými úpravami, ale i díky lidem, jimiž se obklopuje, kterým obvykle není nad třicet. Stejně tak je tomu i u jejího nového objevu, s nímž už zpěvačka zveřejnila i společnou fotku. Je jím urostlý devětadvacetiletý boxer Josh Popper.

Snímek s Popperem sdílela ve středu v rámci Instastories a pochází přímo z ringu, kam zřejmě za svou láskou dochází. Dvojice se údajně díky boxu i seznámila, Popper totiž měl trénoval v tomto sportu i jedno z jejích šesti dětí.

Vztah s modelem a skateboardistou Andrewem Darnellem, jemuž je pouhých třiadvacet, je tak minulostí. O jejich rozchodu po pětiměsíční romanci se přitom začalo psát teprve před pár dny, a tak je evidentní, že zpěvačka nehodlá ztrácet čas.

Soukromý život popové divy je divoký stejně jako ona sama. Jejím prvním manželem byl v letech 1985 – 1989 herec Sean Penn, dceru Lourdes Leon má s tanečníkem Carlosem Leonem, s nímž randila dva roky a z manželství s režisérem Guyem Ritchiem, které trvalo osm let, vzešel syn Rocco.

Od jejich rozvodu v roce 2008 však dává Madonna přednost převážně výrazně mladším ročníkům, než je ona sama. Server WhosDatedWho.com, který mapuje milostná spojení hvězd, u Madonny uvádí neuvěřitelný počet vztahů, a to číslo 68, přičemž Popper v něm ještě nefiguruje. Jeho číslo je tak 69.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám