Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Kateřina Marie Fialová na sebe dosud výrazně upozornila v show Tvoje tvář má známý hlas, v níž skončila na druhém místě. Televizní diváci ji znají také ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Brunetka je také úspěšnou divadelní herečkou.

Hlavní roli ztvárňuje v muzikálu Okno mé lásky a na další roli se brzy začne připravovat. „Když vám nabídnou roli, tak co bych ji nevzala, role se neodmítají,“ řekla Super.cz Kateřina Marie na konkurzu do muzikálu Troja.

Aktuálně je v jednom kole a vedle divadla vystupuje také na koncertech Jiřího Korna. Pracovní tempo si však u talentované herečky, zpěvačky a tanečnice vybralo v posledních dnech svou daň.

„Teď jsem ztratila na tři dny hlas, byla jsem mimo, nemohla jsem na sto procent zpívat. Měla jsem čtyřicítky, ráno jsem se probudila a nějak to dala, hlas si neodpočine, foniatrička mi nařídila hlasový klid. Mám doktorku, které vždy napíšu, a udělá mi recept na antibiotika, a pak jsem šla na vitamínové kapačky, aby mi to pomohlo,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám