Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Leitgeb (36), dříve Štíbrová, se na svém profilu postarala o velké vzrůšo, které vyvolalo vášnivé diskuse. Sympatická blondýnka totiž zveřejnila své retro fotky, kde ukázala, že jako malá holčička byla roztomile buclatá. „Věnec špekáčků. V chodítku, když bylo ještě legální. S radváncem. Hrnec ve stanu,“ napsala k fotkám.

To okamžitě vzbudilo vlnu reakcí nejen od jejích fanoušků, ale i od známých tváří. „Ahá! Ty kucí jsou po tobě takový řízci!“ napsala Aňa Geislerová (48). „Holka, taky při pohledu na Tebe nikdo neřekl “nádherná, překrásná jako princezna nebo víla…”, ale pouze “roztomilá?” Já to totiž měla přesně tak, ale věř mi, ze Tys byla mnohem krásnější. Já byla přece jenom spíš víc roztomilá,“ složila jí poklonu Eliška Bučková (34).

Retro fotkami Nikol ukázala, že synové jsou jejími přesnými klony. „To není možné, jak jsou Vám ti dva malí Satanáši podobní,“ napsala jedna ze sledujících a další se hned přidaly. „Mají děti něco taky z tatínků???“ „To je Radovan s Mauglím s retro filtrem?“ Jedna z fanynek tak popřála influencerce k tomu, aby ještě měla s manželem dcerku. „Tak do třetice holčičku a vsadím se, že bude celý manžel.“ Posuďte sami, jak jsou synové Nikol Leitgeb podobní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám