Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partička vyřazených soutěžících z Hotelu Paradise si udělala dostaveníčko v salonu Martiny Gavriely (45). Moderátorka reality show odpadlíkům zařídila, aby o ně bylo v jejím kosmetickém studiu postaráno jako o bohy.

Přítomné pány svým odvážným přístupem překvapila Lenka Hovorková, která se před procedurou svlékla do krajkového spodního prádla, aniž by ji někdo nutil.

„Nemám se přece za co stydět," smála se bývalá účastnice, která v salonu ukázala víc, než během soutěže. Hovorková se na mejdanu v salonu rozhodla absolvovat bezbolestnou liposukci. Po účasti v Hotelu Paradise se jí trošku zakulatilo bříško. „V hotelu dobře vařili, takže se to podepsalo i na mé postavě. Děkuji Martině za pěkný dárek a zdravím do Karibiku,“ nechala se slyšet kráska.

Vítězka titulu Miss Face tvrdí, že soutěž byla ve výsledku zkušeností k nezaplacení a nelituje, že do kontroverzní reality show šla. „Jsem ráda, že jsem se naučila komunikovat před několika kamerami, setkala jsem se se známými osobnostmi. Nikdo mi nevyčítal moji účast, naopak jsem odešla s čistým štítem. Kamarádi mi potvrdili, že jsem se tam chovala stejně jako v běžném životě," hájí se Lenka.

Kyprá brunetka se během účasti v Hotelu Paradise namlsala slávy a jak se říká, s jídlem roste chuť. Lenka, která absolvovala bezpočet soutěží krásy, by šla klidně hned do další reality show. „Když by byla další příležitost, tak neváhám ani minutu. Beru cokoliv. Baví mě zpívání, ráda bych moderovala, zkusila bych i jiný. Jsem ráda, když mě lidi poznávají a chtějí se se mnou fotit," říká. Dá se předpokládat, že s Lenkou se co nevidět opět uvidíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám