Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zářivý úsměv, mladistvá vizáž a blond vlasy. Sabina Laurinová (52) sice už loni vstoupila do klubu padesátnic, ale věk byste jí určitě hádali podstatně nižší. Populární herečka sice sem tam zejména kvůli rolím účes změní, ale jinak vypadá téměř stejně. A nutno podotknout, že jí to opravdu sekne.

Laurinovou vídáme v seriálu ZOO, diváci ji mají spjatou také s rolí vrchní sestry Mary v seriálu Sestřičky Modrý kód. Tam měla vlasy přeci jen kratší a tmavší. „Pak jsem je zase nechala růst a zesvětlit. V divadle se to dá řešit parukou, ale pro obrazovky je potřeba v jednom projektu neměnit image, dokonce to máme ve smlouvě,“ řekla Super.cz nedávno Laurinová, že k žádným radikálním změnám u ní nedochází.

Blond vlasy ji ale provází snad odnepaměti. Atraktivní vzhled a krásný hlas ji předurčoval k rolím princezen, a to nejen těch hodných. Zmínit můžeme například pohádky Z pekla štěstí 1 a 2 či Ošklivou princeznu. V 90. letech vynikla v seriálech Zdivočelá země a Konec velkých prázdnin.

Aktivní je ovšem i na divadelních prknech. Diváci ji mají možnost vidět také v muzikálech či slyšet její hlas v dabingu. Dokonce byla dvakrát nominována na cenu Františka Filipovského. A to za namluvení Thelmy Dickins (Geena Davis) ve snímku Thelma a Louise a Laurel Sommersby (Jodie Foster) ve snímku Návrat Sommersbyho. Naposledy se objevila v seriálu Půlnoční zpověď.

A plánuje herečka nějakou oslavu? „Loni jsem kulaté narozeniny neslavila, ležela jsem s covidem a moc jsem o sobě nevěděla. A letos? Uvidíme. Nejsem moc slavící typ, možná ale malá oslava o víkendu proběhne. Přiznám se, že čas nepočítám, ani ty číslice,“ prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám