Hlavní obsah
Článek

Krásná a sympatická herečka Michaela Kuklová (56) má za sebou tři roky boje s rakovinou prsu. Minulý týden Míša zveřejnila zprávu, kterou jí všichni přáli. „Dnes jsem se dozvěděla výsledky mnohých průběžných vyšetření a všechna jsou v pořádku. Je to vždycky radost a já děkuji moc všem svým lékařům i sestřičkám, že mě dali do kupy,“ napsala herečka na sociální síti.

Kuklová absolvovala operaci, při které jí byl odstraněn nádor z prsu, ale rovněž došlo k odstranění prsních žláz a z preventivních důvodů si nechala odoperovat obě prsa. „Nutno ale podotknout, že můj druh nádoru se rád objevuje na obou místech zároveň, je tam tedy potenciálně vyšší ohrožení i toho druhého prsu, takže nebylo o čem rozhodovat,“ vysvětlila herečka v pořadu Super.cz Po pravdě a zároveň dodala, že šest dnů po operaci se tehdy vrátila do divadla.

Není tak divu, že představitelka princezny Jasněnky mohla po dlouhé době s úlevou vyrazit do společnosti. Objevila se na velkolepé výstavě renesančních děl v Praze a nechala se pohltit vystaveným uměním. A nutno podotknout, že jí to moc slušelo.

Rozdávala úsměvy, dobře se bavila a bílo-černá kombinace jejího outfitu dokonale sedla k její štíhlé postavě. Bylo na ní vidět, jak velkou radost z nových lékařských výsledků má. Posuďte sami, jak báječně herečka vypadala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám