Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a modelka Nikol Moravcová (36) se opět vložila do rukou svého dvorního fotografa Michala Skramuského. Ze spolupráce vznikly dost zajímavé a sexy umělecké fotky.

Největší ohlas vzbudila fotka, na které se Nikol cachtá nad vědrem plným vody. Po prvním zveřejnění této fotky začaly Nikol chodit soukromé nabídky, jestli by takto sexy oděná nevytřela doma někomu třeba podlahu. Jak asi tušíte, Nikol není na manuální práce stavěná, ale jako správná herečka je schopná před objektivem spolu s promyšleným stylingem a vizáží zahrát cokoliv. Ve skutečnosti chtěl fotograf zvěčnit modelku zcela přirozenou a bez příkras.

„Dnešní přeretušované fotky bez emocí mě už trošku nudily, a tak jsem to chtěl pojmout přirozeně, ale zároveň netradičně. V kombinaci s Nikol Moravcovou to šlo báječně," nechal se slyšet Skramuský, který si myslí, že umělecké fotky retuš nepotřebují, protože se u nich jedná  spíše o emoce.

Další obrázky Nikol jak s lavorem, tak i bez něj, si můžete prohlédnout v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám