Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uběhl měsíc od chvíle, kdy Česko zasáhla smutná zpráva o tom, že nás navždy opustila oblíbená zpěvačka Naďa Urbánková (†83). Informaci tehdy zveřejnila její dcera Jana Fabiánová. V nejtěžších chvílích, ve kterých se s maminkou loučila, jí byl největší oporou její přítel, rodina, přátelé, ale i veřejnost. Proto lidé měli radost, že sympatickou blondýnku mohou vidět poprvé ve společnosti. Přišla se podívat na výstavu renesančních děl v Praze.

Je to nová realita, která je pro mě velmi těžko přijatelná, ale snažím se,“ odpověděla Jana na otázku, jak to s odstupem čtyř týdnů zvládá.

Jana Fabiánová si přišla pročistit myšlenky na velkolepou výstavu i právě proto, že téma renesance je jí velmi blízké. „Za prvé jsem maturovala z dějin výtvarného umění, takže tady prožívám chvíle absolutního nadšení, a také se mi ale vybavuje ta chvíle, kdy jsem si vytahovala ty maturitní otázky. Zároveň se snažím sama malovat, takže na tyhle věci se dívám také z pohledu toho, že vím, jak strašně náročné to je,“ doplnila během našeho rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám