Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pryč jsou divoké večírky, kouření marihuany a pití jednoho panáka za druhým. Otcovství a manželství s Lucinkou zpěváka Bohuše Matuše (50) velmi zkrotilo.

"Lucka mi hodně pomohla, měl jsem rád večírky. Na Draculovi byl obrovský klub, kde jsme všichni seděli do ranních hodin, od úterka do neděle," řekl Bohuš v otevřené zpovědi v naší talk show Superchat moderátorce Gabriele Wolfové.

"Bral jsem marihuanu šíleným způsobem. Hodně jsem blbnul, mě marihuana uklidňovala, když šla moje kariéra strmě dolů," vysvětluje zpěvák, který se nyní soustředí na práci, rodinu a je rád, že má bujaré večírky za sebou.

Bohuš Matuš byl hostem talk show Superchat. Promluvil o začátcích s manželkou Lucií.

Zpěvákova žena Lucie by prý byla nejradši, kdyby nepil ani víno. Vzdát se občasné skleničky ale Bohuš nechce.

"Nepřestal jsem úplně, neposlouchám na slovo, ale hodně jsem ten alkohol omezil. A marihuanu jsem úplně vyhodil. Neříkám, že si nedám čouda, když potkám veselého kolegu, ale jen výjimečně. A cítím se bez toho líp, mnohem, i hlas je lepší. Když jsem hodně kouřil, hůř mi to zpívalo," dodal Matuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám