Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Bohuš Matuš (50) má s manželkou Lucinkou problém s bydlením, protože se je rozhodl nájemce vystěhovat. Super.cz ale zpěvák prozradil, co se stalo v předchozím nájmu. Majitel bytu na Bohuše a jeho partnerku zřejmě vzpomíná dodnes. Nechali mu plný byt myší.

"U nás se vystřídalo asi deset zvířátek. Měli jsme tři králíky, papouška, ježka, myšičku, ze kterých bylo dalších dvacet myšiček. Ty tam mají dodnes. To se moc omlouvám. vyskákaly z terárka a dodnes tam někde běhají," řekl Super.cz Matuš.

Žádné pastičky či jinou formu zahubení dělat nechtěl. "Co jsem mohl dělat? Byla tam jedna, pak jsme přidali samečka a oni se rozmnožili. Lucinka byla na Floridě u tety. Já měl akvárko plné myšiček, krmil jsem je masem, což se nemá, protože pak koušou. Jedna mě kousla, vyskočila a já už to nedal dohromady," vysvětluje situaci.

Důvod stěhování prý ale nebyl plný byt myší, ale to, že Lucinka otěhotněla. "Bylo to pro nás malinkaté, byli jsme v očekávání s Natynkou. Našli jsme si něco jiného, většího," dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám