Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dostali jsme se na tajnou generální zkoušku třetího finálového přenosu pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska. Nestačili jsme se divit, když jsme spatřili finalistu Daniela Mrózeka (18) s úplně novým účesem.

Zpěvák, který má během živých vysílání na pražském Strahově vždy tu největší základnu ječících fanynek, si nový sestřih vytvořil úplně sám.

„Vystříhal jsem si boky a vlasy vyčesal nahoru. Chtěl jsem malou změnu, a ta se doufám povedla," vysvětloval nám Daniel, který teď nápadně připomíná Brandona Walshe z kultovního seriálu Beverly Hills 90210.

Není žádným překvapením, že o své vlasy Mrózek pečuje sám, učí se totiž na kadeřníka. V zákulisí nám prozradil, jak se k docela netradičnímu oboru pro heterosexuálního muže dostal.

„Dříve jsem chodil na maturitní obor, ale zjistil jsem, že škola a moje koníčky nejdou moc k sobě. Po krátkém zvažování jsem přešel na tuhle školu, o které jsem si myslel, že je jednoduchá. Když už na to přijde, dělám to rád," říká Daniel. Zpěvákovu novou hlavu si můžete prohlédnout ze všech stran dnes večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám