Hlavní obsah
Článek

Její chrup vypadá jako po zásahu uměleckých maskérů během natáčení hororu, to ale francouzské herečce Béatrice Dalle (58) nebrání v tom, aby ho hrdě ukazovala světu.

Dříve se o ní hovořilo jako o femme fatale, dnes je už spíše stínem zajímavé ženy, kterou kdysi bývala. Béatrice se proslavila v roce 1986 ve filmu Betty Blue, v minulosti ovšem bohužel i tím, že jí nebylo cizí užívání omamných látek a různá dobrodružství. Jednou se například svěřila, že když ještě před průlomem ve filmovém průmyslu pracovala v márnici, pod vlivem psychedelických látek uřízla mrtvole ucho a snědla ho. Také se podělila o to, že části mrtvých těl prodávala medikům.

V devadesátých letech pak byla odsouzena za napadení, krádeže v obchodech, obviněna z držení drog a jiné delikty. I přes svou kontroverzní minulost je ale Béatrice stále zvána na společenské akce, nedávno se objevila třeba na filmovém festivalu v Berlíně, kde propagovala film La Bête dans la jungle, ve kterém hraje, naposledy přišla jako host na jednu z přehlídek pařížského týdne módy.

A protože je herečka veselá kopa, do objektivů fotoaparátů bez ostychu předvedla široký úsměv. Její zkažený chrup by si ovšem říkal spíš o to, aby jej předtím dala alespoň trochu do kupy u zubaře.

Reklama

Další články

Načítám