Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podprsenka se v poslední době stala skoro sprostým slovem. Celebrity se navzájem předhánějí v tom, která toho na společenské akci předvede nejvíc. V Paříži se jednou z vítězek stala italská modelka Chiara Ferragni (36).

Chiara se své velmi štíhlé tělo nebojí ukazovat, na sociální síti ji sleduje skoro 29 milionů fanoušků. Modelka a influencerka stále vypadá spíš jako holčička, a když někam přijde, těžko by někdo hádal, že už má doma dvě děti se známým rapperem Fedezem.

Svou návštěvou poctila i jednu z přehlídek pařížského týdne módy a přesto, že venku rozhodně nebylo teplo, Chiara si klidně kráčela v outfitu, který se skládal jen z velké sukně a tílka z velmi průsvitné látky. Modelce se tak určitě při jejím příchodu jen málokdo díval do očí. Pod látkou totiž bylo vidět úplně všechno, což ale Chiara brala s úsměvem.

V poslední době se hovoří o tom, že modelka má se svým partnerem krizi, o čemž svědčí i to, že si ani jeden z nich na Instagramu nedává fotky s tím druhým a nepropaguje jeho práci, což dříve bylo poměrně časté.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám