Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Členové královské rodiny po vydání pamětí prince Harryho (39) pod názvem Spare jako vždy takticky mlčeli a zdržovali se jakýchkoli vyjádření k jeho dlouhodobému útočnému jednání, které bylo v zámoří hojně podporované jeho manželkou Meghan (42). Ovšem gesto, k němuž se nyní král Karel III. (75) odhodlal, vydá za tisíc slov...

Buckinghamský palác totiž vydal oznámení o vystěhování vévody a vévodkyně ze Sussexu ze sídla Frogmore Cottage, které bylo jejich jediným útočištěm ve Spojeném království, které je stále ještě spojovalo s královskou rodinou. Do panství o pěti ložnicích by se přitom měl přestěhovat další ‚problémový‘ princ Andrew.

Ten nyní bydlí v honosném sídle Royal Lodge ve Windsoru, které patřilo královně Alžbětě - královně matce (mamince královny Alžběty II.), jež zde v roce 2002 ve věku 101 let rovněž zemřela. Andrew se sice přesunu do skromnějších podmínek brání, ale jeho bratr prý přestěhování hodlá učinit navzdory jeho nelibosti.

Tato skutečnost přichází v době, kdy se stále dokola řeší, zda budou Harry s Meghan vůbec pozvaní na květnovou korunovaci Karla III., jejíž přípravy jsou v plném proudu.

Nemovitost se nachází poblíž Adelaide Cottage - hlavního domova prince Williama a jeho rodiny. V roce 2018 ji přitom Harry s Meghan dostali od královny Alžběty II. jako svatební dar. Zatím se však zdá, že nucenému vystěhování po přesídlení do Spojených států již nezabrání.

Reklama

Další články

Načítám