Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Nikol Švantnerová (31) začíná odpočítávat dny do porodu. Na příchod prvorozené dcery už se pilně připravuje a vedle oblečků miminku zařídila také krásný pokojíček. Vše je v její nejoblíbenější barvě, kterou je šedá. Malým královstvím se nyní pochlubila.

„Kočárek, výbavičku, pokojíček. Vše máme. Chtěla jsem to co nejdřív, abych si ke konci mohla už dát nohy nahoru a odpočívat,svěřila se Super.cz modelka, která vše ladila do šedé a bílé, barvy pak lehce doplnila holčičí růžovou.

„Miluju každý detail, už se nám tu začíná rozrůstat i ta růžová. Ještě pár detailů a drobností, ale už teď je pro tu malou princeznu vše připraveno,“ svěřila se modelka, která se pochlubila skříní, ale také rozkošnou postýlkou, přebalovacím pultem a počtem plyšáků s dekoracemi, které už stihla koupit.

Nikol prožívala celé těhotenství bez problému, teď ke konci je jediné, co ji trápí, únava. „Jsou dny, kdy jsem hodně unavená a dává mi to zabrat. Občas jdu spát v osm večer,“ řekla Nikol, která už se na příchod nového člena rodiny velmi těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám