Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a zpěvačka Jitka Boho (32) jen tak neposedí. Pár měsíců po narození syna Tadeáše je zpět v pracovním procesu. A aby toho neměla málo, za pár měsíců začne zkoušet svou první muzikálovou roli. Rodinu má modelka až na Vysočině a kvůli pracovním povinnostem se rozhodla najít chůvu.

Výběrové řízení pro tu pravou paní, která jí bude pomáhat s dcerkou Rosálkou a několikaměsíčním Tedíkem, nebylo jen tak. „Když budou zkoušky v létě, tak mu bude devět měsíců, bude to záhul, jak se říká,“ řekla Super.cz Jitka.

„Budou se muset všichni zapojit, tím, že mám maminku na Vysočině a přítel je hodně pracovně vytížený, tak to bude náročnější. Nastoupí chůva, není tady jiná možnost. Dala jsem si klasický inzerát. Ozvalo se spoustu žen, dala jsem si s nimi kafe a vybrala jsem dvě,“ svěřila se Jitka s tím, že vzala obě favoritky.

„Jedna je starší, má osm vnoučat a zkušenosti s dětmi. Druhá má také zkušenosti a učí v mateřské školce, nemá vlastní děti. Nejde jen o Tedíka, ale i Rosálku. Ještě si je vyzkouším u sebe doma a pak budeme trénovat,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám