Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v říjnu se Jitka Boho (32) stala dvojnásobnou maminkou. První měsíce se synem Tadeáškem si modelka a zpěvačka nemůže vynachválit, průběžně ale také pracuje. A to nejen z domu, za sebou už má moderování akce a nyní se rozhodla kývnout na velkou nabídku. Poprvé v životě se objeví v muzikálu.

„Snažím se i s Tedíkem pracovat už od porodu. Dělala jsem práci z domova přes Instagram, teď to bude něco jiného, nového a něco neznámého. Zkušenost s muzikálem nemám. Bude to náročné, ale strašně se na to těším,“ řekla Super.cz Jitka Boho na castingu do muzikálu Troja v Divadle Broadway.

Modelka a zpěvačka si prošla úspěšnou soutěží Tvoje tvář má známý hlas, ve které se umístila na druhém místě, i proto se rozhodla na nabídku kývnout. „Nejdu do toho bez zkušeností, mám nějaké z Tváře, a hlavně mám podporu rodiny a přítele, který při mně stojí. Chce, abych byla šťastná, plnila si sny, tak proto jsem se rozhodla to zkusit,“ dodala modelka, kterou už za pár měsíců čeká zkoušení na divadle.

Reklama

Další články

Načítám