Hlavní obsah
Článek

Je v téhle kauze ještě vůbec někdo střízlivý? Moderátor Jiří Krampol (85) byl podle médií nedávno obviněn z toho, že měl znásilnit dlouholetou kamarádku své manželky Hany Krampolové (†59) Janu Doležalovou-Szabovou. Jenže jak se ukazuje, Krampolovi si policejní vyšetřování takového zločinu vymysleli. Mají hromadnou psychózu, nebo jen poslední dobou víc bumbají? „Nikdy jsem Krampola neobvinila z toho, že by mě znásilnil. Jen jeho ženu viním, že mě chce donutit k sebevraždě,“ sdělila Super.cz třetí hlavní aktérka vypečeného skandálu Jana Doležalová-Szabová (59).

„Sama policie se diví, co v novinách vychází. Opravdu nikdy jsem na Jirku Krampola žádné trestní oznámení ohledně znásilnění nepodala. Jediné, co je v šetření, je mé trestní oznámení a žaloba na Hanu Krampolovou kvůli neskutečně sprostým a výhrůžným esemeskám, kterými mě častuje,“ sdělila Super.cz Doležalová. Ta má prý kvůli tříměsíčnímu mediálnímu honu na svou osobu problém s hledáním práce. „Jsem učitelka a ty věci, které o mně vycházejí, mi opravdu nepřidávají na kreditu,“ říká.

Zatímco Krampolovi tvrdí, že je před třemi měsíci navštívila večer s tím, že si užijí ve třech, Doležalová si vše pamatuje jinak. „Pozvali mě na oběd a oba už byli opilí. Hanka, která má v intimní oblasti jisté problémy, se pak rozhodla, že by to chtěla zkusit v trojici. Nutila mě k tomu, a když jsem odmítala, začala mi vyhrožovat, že proti mně poštve média. A to se jí daří. Zamkla mě tehdy v bytě a odmítala mě pustit ven,“ říká Doležalová, která prý vůbec choutky na sex od loňské smrti manžela nemá a tak odmítá, že by byla sama iniciátorkou erotických hrátek.

„Nechápu ji. Známe se pětatřicet let. Vždy jsem jí pomáhala, třeba když chtěla skočit z okna, ona mně nepomohla ani jednou, spíš naopak. Teď mi píše výhrůžky a urážky, volá i z cizích čísel. Přeje si, abych spáchala sebevraždu. Musím být pod lékařským dohledem, jinak by se to nedalo vydržet,“ tvrdí Doležalová. Ta se rozhodla vydat o Krampolové knížku, v které budou přepisy esemesek, jež jí manželka herce posílá. „Hned po ukončení policejního vyšetřování se do toho pustím,“ dodává.

„Byla jsem v nich sprostá. Psala jsem jí například, ať si přepere spodní prádlo, že ho měla tehdy špinavé. Může si za to všechno sama. Neměla nás chtít oba přef...out. Knížku si ráda přečtu,“ uvedla k tomu manželka herce, jehož srdíčko zátěž posledních dní nevydrželo, a skončil v nemocnici s podezřením na infarkt.

Reklama

Další články

Načítám