Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos to budou čtyři roky, co si Adéla Gondíková (50) a Jiří Langmajer (57) řekli své ano. Stále jim to klape a neuvěřitelně se doplňují. Nedávno spolu vyrazili do exotiky, jejich destinací byl Zanzibar.

Jsme oba hodně pracovně vytížení a řekli jsme si, že si tam jedeme jen odpočinout. Takže já jsem si vzala jednu pevnou knihu a potom čtečku asi 28 knih a řekla jsem si, že budu jen ležet a číst,“ řekla Adéla Super.cz.

Odpočinek ale oblíbenému manželskému páru dlouho nevydržel. „Byli jsme v leže jen asi tři dny, chtěli jsme Zanzibar poznat, tu nějaký výlet do hlavního města, tu nějaký čtyřkolky a potom tam byla možnost navštívit safari. Tak jsme to nakonec probendili.“

Herečka se tak vrátila ještě v lepší náladě. Aktuálně má před sebou velkou výzvu. 16. 4. bude v Kongresovém centru v Praze moderovat velkolepý koncert Orchestru Karla Vlacha, se kterým zazpívá Tereza Mašková, Ondřej Ruml nebo Václav Noid Bárta. „Těším se moc, já jsem tady jako doma, hrála jsem tady představení Mamma Mia!, Ať žijí duchové, takže já to tady znám i jako divák a hrozně se tu dobře sedí, tančí, stojí, ten prostor je ideál,“ dodala s nadšením Adéla Gondíková.

Reklama

Další články

Načítám