Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavlína Filipovská se po delší době objevila ve společnosti a hned jí byla plná místnost. Letos oslaví úctyhodných 82 let, ale svou vitalitou strčí do kapsy i o polovinu mladší kolegyně, a navíc ji neopouští humor.

Já se cítím dobře, protože já potřebuji být mezi lidmi. To mám po tatínkovi a je to lidská přirozenost taková, že my komedianti tíhneme k tomu, abychom měli kolem sebe shromážděný lidi a abychom viděli kolem sebe živé oči,“ svěřila se s úsměvem Super.cz.

My jsme si s paní Filipovskou povídali na tiskové konferenci k připravovanému koncertu Orchestru Karla Vlacha v Kongresovém centru, kde vystoupí například Václav Noid Bárta (43) nebo Tereza Mašková (28). Právě na dobu, kdy zpívala s těmito hudebníky, nemůže Pavlína zapomenout. „Proto jsem tady, abych vzdala hold těm létům, která jsem měla možnost trávit ve společnosti pana Vlacha, Yvetty Simonové, Milana Chladila. S nimi je radost si stoupnout k mikrofonu a je tu docela i šance, že já, bezhlasá, vypadám, že zpívám," zavzpomínala se smíchem úžasná Pavlína Filipovská.

Reklama

Další články

Načítám