Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmiletý vztah exředitele České televize Jiřího Janečka a moderátorky Ivety Toušlové očividně není minulostí. Zdroj Super.cz informoval o tajném rande expartnerů. A to Toušlová ještě loni v říjnu tvrdila, že má nový vztah a s Janečkem ji pojí již jen minulost. Stará láska zřejmě ani tady nerezaví.

S Janečkem se rozešli před pěti lety. "To bylo velmi složité období. Děti jsme chtěli, oba, ale nebylo nám přáno. A pak se to celé nějak zašmodrchalo. Ocitli jsme se na křižovatce, každý z nás si vybral jinou cestu. Kompromis nebyl možný," prozradila loni v říjnu Toušlová a přiznala, že je opět zamilovaná.

"Je to fajn chlap s hlavou plnou nápadů, léta působil na pozici obchodního a marketingového ředitele v řadě firem. V současné době podniká," řekla o nové partnerovi.

Janeček jí ale evidentně stále lhostejný není. Minulý týden ve středu s ním byla spatřena na tajné schůzce v restauraci La Casa Argentina v centru Prahy. A nevypadali jen jako přátelé, kteří se setkali po letech. "Vybrali si stoleček v nejvíc odlehlém koutku restaurace, aby si jich nikdo nevšiml. Když zrovna nevečeřeli, Janeček ji držel za ruku a neustále něžně hladil," prozradil Super.cz zdroj.

Reklama

Další články

Načítám