Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alec Baldwin (66) v současné době čelí obvinění z neúmyslného zabití kameramanky Halyny Hutchins a zranění režiséra Joela Souzy během natáčení filmu Rust. A teď se navíc přidala žaloba od tří členů štábu, kteří prý mají kvůli natáčení trvalé následky.

Alec Baldwin a producenti filmu se budou muset zabývat žalobou členů štábu, kteří prý po střelbě na kameramanku údajně trpí úzkostmi a posttraumatickou stresovou poruchou. Ross Addiego, Doran Curtin a Reese Price navíc tvrdí, že byli v době střelby v těsné blízkosti Baldwina a kvůli zvuku výstřelů byl poraněn jejich sluch.

Stížnost obviňuje herce z toho, že během tréninku se zbraní nedával dostatečný pozor a později se nepřesvědčil o tom, že náboj je skutečně slepý.

Obvinění přicházejí poté, co se produkční společnost dohodla na tom, že úřadům v Novém Mexiku zaplatí pokutu 100 tisíc dolarů za porušení pravidel bezpečnosti práce při natáčení, a také po nečekané zprávě, že se na jaře obnoví natáčení filmu, a to na západě amerického státu Montana v lokalitě Yellowstone Film Ranch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám