Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská televizní osobnost Chanelle Hayes (35) před časem shodila neuvěřitelných padesát kilo. Teď svou postavu předvedla v krémových bikinách, které měly co dělat, aby udržely svůj obsah. A nakonec částečně podlehly.

Chanelle se zabývá fenoménem body positivity, neboli přijetím vlastního těla takového, jaké je, bez ohledu na jeho váhu nebo tvar. Poté, co shodila padesát kilo, se klidně ukazuje v plavkách, a to i přesto, že na jejím těle razantní úbytek váhy zanechal stopy. Nedávno ovšem přiznala, že i když jí nevadí tělo odhalovat, uvnitř se příliš šťastně necítí a zvažuje plastickou operaci břicha a prsou. Maminka dvou dětí navíc kvůli velkým změnám váhy bojuje s osteoartrózou a prozradila, že trpí velkými bolestmi.

S dobrou náladou si ale vyrazila na dovolenou do španělského Tenerife, kde si na tamní pláži užívala jen v miniaturních plavkách. Nejenže v nich Chanelle odhalila své nohy a břicho, vrchní část plavek bez ramínek vůbec nedržela dobře a snad bylo jen otázkou času, kdy vykoukne něco, co nemá. Chanelle si ještě stihla udělat pěkná selfíčka, ve chvíli, kdy si stahovala vlasy do culíku, to už ovšem bikiny vzdaly, a moderátorka tak odhalila skoro celá ňadra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám