Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Domenico Martucci (47) nejen, že nazpíval se zrzkou Štěpánkou Decastelo stejný duet jako s Ivetou Bartošovou (†48), ale vzal ji stejně jako psychicky nevyrovnanou blondýnu k sobě domů, do italského Peschici.

Štěpánce předvedl svůj majetek, aby nevěřila zprávám, že je chudý jako kostelní myš. A také s ní k písničce Láska moje natočil videoklip na stejné pláži, kde se ještě loni koupala Iveta a její syn Artur.

Štěpánku doprovázela Eva Decastelo, která s bývalou manželkou svého muže velmi dobře vychází. Dokonce si vzala na starost produkci a režii videoklipu. Domenico se jim pochlubil nejen novým zařízením v jedné ze svých nemovitostí, ale předvedl jim i plážovou restauraci, kterou prý nedávno koupil.

To, že sklízí posměch za to, že není schopen složit novou písničku a skladbu Láska moje zpívá už se třetí zpěvačkou, si Domenico k srdci nebere. "Je to putovní píseň. Nazpíval jsem to s hnědovláskou, blondýnou a už chyběla jen rusovláska,"  směje se.

"Štěpánku jsem oslovil kvůli tomu, že má zajímavou barvu hlasu a hudbě se věnuje od pěti let. Bohužel se v životě vydala jinou cestou než pěveckou," tvrdí Martucci, který také dodává, že už má připravenou další píseň jen pro vnadnou zrzku.

--

Reklama

Další články

Načítám