Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco v seriálu Wednesday ji diváci vídali v hodně cudných modelech, v civilu nosí třiačtyřicetiletá herečka moc ráda odvážné outfity, které si se svou postavou může dovolit.

Christina Ricci zaujala svět už v devíti letech, kdy si poprvé zahrála ve filmu Mořské panny a jen o rok později získala roli Wednesday Addams ve známé komedii. Od té doby se objevila ve spoustě dalších filmů, záliba v temných rolích jí ale zůstala. Diváky pak potěšila i svou nedávnou účastí v seriálu Wednesday, kde si zahrála učitelku.

A svou pravou tvář Christina ráda ukazuje i ve společnosti. Herečka si libuje v extravagantních modelech, které často odhalují i hodně z jejího těla, které je stále bezchybné. Na 25. ročník předávání cen Costume Designers Guild Awards v Los Angeles dorazila v dlouhých šatech barvy bordó, které měly nejen nebezpečně vysoký rozparek, ale jejich vrchní část byla velmi zajímavě řešena.

Róba měla hluboký výstřih, sahající až k pasu, a látka byla vepředu spojena jen třemi aplikacemi ve tvaru ptáků. Látka pak chyběla i na obou stranách hereččina trupu a odhalila tak ještě více její kůže.

Na akci, na kterou přišla ve svém typickém tmavém mikádu s ofinou, s herečkou dorazil i její manžel Mark Hampton, se kterým má Christina roční dceru Cleopatru. Z bývalého manželství s Jamesem Heerdegenem má ještě syna Freddieho. O péči o syna se svým exmanželem v současné době bojuje.

Reklama

Další články

Načítám