Hlavní obsah
Článek

Jan Řezníček má za sebou spousty rolí. Avšak lidé si jej spojují zejména s rolí Pavla v seriálu Ulice, kde je už pár let a nejen svou dějovou linku si stále užívá.

„Je to už šest let, co jsem v Ulici, což mě samotného překvapuje, jak dlouho to je. Pořád mě to baví, někdy je ta linka upozaděná, někdy je zase intenzivnější. Je to takové nárazové. Baví mě to, nemluvě o lidech. Je to taková rodinka,“ svěřil se Honza pro Super.cz se slovy, že by ovšem byl rád, kdyby s touto rolí nezůstal spjatý až do konce života, jak už to v některých případech bývá.

„Říkal jsem si, že kdybych teď umřel, tak vyjde článek, že zemřel Pavel z Ulice, a to bude to jediné. Takže jsem si řekl, že než umřu, bylo by dobrý, kdyby to bylo, že zemřel herec Jan Řezníček a ne Pavel z Ulice,“ svěřil se herec se svou tužbou s úsměvem.

Aktuálně Honza intenzivně zkouší svou novou roli v Divadle Bez zábradlí, kde si zahraje po boku Dany Morávkové (52) a Karla Zimy (52) ve hře Bavič. „Hraji bulvárního novináře. V Divadle Bez zábradlí je to moje doposud největší role,“ podotkl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám