Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Courteney Cox (59) získala svou hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. I přes nepříznivé počasí ji na událost doprovodily její někdejší kolegyně ze slavného seriálu a neubránily se dojetí.

Herečka se oficiálně stala 2750. osobou, která získala svou hvězdu. Na akci nechyběla její kolegyně, herečka Laura Dern (56), dlouholetý přítel Johnny McDaid (46) a dcera Coco Arquette (18), kterou má se svým bývalým manželem Davidem Arquettem (51). Podpořit svou kamarádku ale přišly i Jennifer Aniston (55) a Lisa Kudrow (59), se kterými se Courteney před lety proslavila v seriálu Přátelé.

„Jsme velmi poctěni, že tu dnes můžeme stát jako tvoje kolegyně, přítelkyně a tvá rodina, tvé sestry,“ započala Jennifer Aniston podle magazínu ET svůj projev. „Potkaly jsme se už skoro před třiceti lety,“ pokračovala Lisa Kudrow, které ale do řeči vpadla Jennifer s tím, že třicet let to určitě není, že to musí být překlep.

„Být přítelkyně s Courteney znamená být rodina s Courteney. A může za to ona. Od chvíle, kdy jsme se potkaly, byla velmi přátelská a zajímala se o nás,“ pokračovala seriálová Rachel. Obě dámy pak proslov zakončily slovy, že je herečka krásná, talentovaná a také dobrá lidská bytost. A také velmi zábavná, která ostatní vždy uměla rozesmát. Courteney pak vyjádřila svou vděčnost za to, že jsou s ní na odhalení hvězdy všichni její přátelé.

Herečka se na obrazovce začala objevovat už v osmdesátých letech minulého století, seriál Přátelé se pak natáčel od roku 1994 do roku 2004. V budoucnu se vrátí ve své roli Gale Weathers v šestém díle úspěšné série Vřískot. Její kolegyně Jennifer Aniston získala svou hvězdu už v roce 2012.

Reklama

Další články

Načítám