Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z Prahy rovnou na statek. Modelka a influencerka Angie Mangombe si Výměnu manželek užila se vším všudy. V nové rodině, která žije na hranicích s Polskem v obci Zlaté Hory, se bude muset starat o velké množství zvířat.

Čekat na ni budou prasátka, ovečky, slepičky a řada dalších členů domácnosti. Krmit je ještě zvládne, ale problém nastane, když se má účastnit zabíjení hospodářských zvířat a drát peří. „To krmení mě docela baví. Je hezký, že na tebe někdo čeká, že je nakrmíš a mají tě rádi,“ svěří se na kameru Angie.

Ta si na vesnici zažije rozhodně větší dřinu než maminka Věrka, která je v Praze u jejího partnera, Muže roku Josefa Kůrky. Věrka se v hlavním městě ocitne asi po dvaceti letech, ale v malém bytě v rodině bez dětí netuší, co bude celých deset dní dělat.

Vedle Pepy se zprvu cítí jako buran, který přijel do velkoměsta. Nerada se fotí, ale rozhodne se, že si roli modelky a influencerky vyzkouší, a nakonec se jí to snad i trošku zalíbí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám