Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci skupiny Holki na chvíli zajásali, že by ji snad brzy mohli vidět v původní sestavě. Na jednom z pražských večírků se totiž Nikola a Katka setkaly s bývalou členkou Klárou Kolomazníkovou a všechny překvapilo, jak se holky objaly a prohodily pár slov. Hned se tedy nabízela otázka, zdali přece jen nepřišla řeč na obnovení spolupráce.

Určitě ne, ale my máme normální vztah, není tady žádná zášť z naší strany, takže nevidím důvod, proč se nepřivítat hezky,“ svěřila se Super.cz Kateřina Brzobohatá.

Na večírku ale chyběla Radana, která právě Kláře dlouhá léta od jejího odchodu nemohla přijít na jméno. "Ta je se synem na prázdninách,“ práskla svou kolegyni Nikola Šobichová.

Neváhali jsme a zeptali jsme se i Kláry, která před dvaceti lety z Holek odešla. Dokázala by si představit, že by zkusila přemluvit Holki, aby ji opět vzaly i přes jejich jasné rozhodnutí zpět? „Já jsem v pohodě, uvidíme, co přinese budoucnost, já sama nevím a nemůžu mluvit za druhou stranu. Kdyby to měla být hostovačka nebo speciální akce, tak asi ano, pokud by to tedy přišlo i z druhé strany,“ svěřila se Klára Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám