Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle tedy byla podívaná, kterou obykle můžeme vidět jen ve čtvrti červených luceren v Amsterodamu, kde prostitutky polehávají ve výlohách. Součástí znovuoteření pražského klubu byla totiž přehlídka erotického spodního prádla. Velmi spoře oblečené modelky chodily mezi hosty a každý se mohl zblízka přesvědčit, zda jsou jejich vnady opravdu přírodní.

A to nebylo zdaleko všechno, co bylo na párty k vidění. Jako DJ byl pozván Jaro Slávik (49) a kmotrem MischMasche se stal Michal David (63). Ti dva se zrovna nemusejí. Jaro dokonce o Michalovi prohlásil, že spousta jeho platinových desek pro něj nic neznamená. "Tak jsem mu jednu přinesl, aby vůbec věděl, jak platinová deska vypadá," rýpl si Michal David.

Po dlouhé době se ve společnosti objevila bývalá Miss ČR Petra Minářová. Ukázala ploché bříško a vyvrátila tak spekulace, že je těhotná. "Jednou za čas se o mně tahle informace objeví, ale opravdu miminko nečekám," řekla Super.cz. Na večírku se u baru výborně bavili Eliška Bučková s Václavem Noidem Bártou, Marekl Vít nebo partička hokejistů v čele s Jaroslavem Nedvědem.

A špatně dopadl Petr Vojnar, když si položil peněženku na bar, někdo mu ji v nestřežené chvíli šlohl. "Měl tam kreditky, kartičky od pojištovny, open card a tak dál a jenom asi pět set korun. Naštěstí doklady ne," řekla Superc.z jeho přítelkyně Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám