Hlavní obsah
Článek

Nový mysteriózní thriller Brandona Cronenberga Infinity Pool bude pro mnohé možná až příliš perverzní záležitostí, ale své příznivce si rozhodně najde. Navíc komu se zamlouvala Mia Goth v Nymfomance, zřejmě najde zalíbení i v tomto snímku. Hlavní roli zde rovněž ztvárnila Mia, jejíž role je opět více než odvážná.

Devětadvacetiletá britská herečka, která se právě během natáčení Nymfomanky seznámila se svým manželem Shiou LaBoufem, se tentokrát objevuje po boku Alexandera Skarsgårda, jenž si zahrál postavu Jamese Fostera.

Ten společně se svou manželkou Em, jíž hraje Cleopatra Coleman, vyráží na all-inclusive dovolenou, kde se po smrtelné nehodě začnou dít věci... Na povrch totiž vyplave perverzní subkultura hédonistického turismu, krutého násilí a děsivých hrůz, které na fiktivním ostrově La Tolqa probíhají.

Je až s podivem, kolik toho Mia Goth během uplynulého roku stihla. Nejen, že v březnu porodila dceru Isabel, ale zároveň natočila kromě Infinity Pool i horor MaXXXine. Zároveň jsme ji mohli vidět ve filmech Barák, Pearl či X.

Reklama

Další články

Načítám