Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Pavlína Němcová (52) konečně ukázala na veřejnosti svého dospělého syna Alaina. Doposud o něm jenom mluvila, prozradila, že studuje práva a že je na něj hodně pyšná. O syna musela bojovat s bývalým manželem, jemuž ho francouzský soud svěřil do péče.

Alain nemá pozornost médií moc rád. "Já se nestydím chodit s maminkou do společnosti, ale stydím se hlavně před kamerou," přiznal Super.cz pohledný mladík, jehož často po boku maminky, která skvěle vypadá, pokládají za jejího milence. "Ostentativně mě pak hodně nahlas oslovuje mami," smála se Pavlína Němcová na párty časospisu One, na jehož titulní stránku se fotila.

Pavlína se se synem tak jako jiné celebrity nikdy nefotila ani do časopisů. "Chráníme si svoje soukromí. Fotku jsme spolu dělali jenom jednou, když byl ještě malý," svěřila modelka, která má momentálně před sebou natáčení filmu, kde bude hrát po boku Sharon Stone.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám