Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristen Stewart (34) se letos stala předsedkyní poroty filmového festivalu Berlinale. A než odjela, ukázala se ve velmi odvážném modelu, který sotva zakryl její vnady.

Herečka tentokrát nepředstavovala žádný svůj film, ale stala se předsedkyní poroty festivalu, což pro ni byla podle jejích vlastních slov velká čest. „Nebylo mým rozhodnutím tady být, byla jsem v šoku, když mi zavolali,“ pronesla Kristen, která se kromě své zodpovědné práce během festivalu také vyřádila v módě a ukázala se v několika různých modelech a účesech.

Největším překvapením byl pro hosty poslední outfit herečky, která se v minulosti proslavila hlavně v sáze o upírech Stmívání nebo jako představitelka princezny Diany. Na závěrečném ceremoniálu se ukázala v průsvitném modelu z dílny Chanel, pod který si vzala jen černé kalhotky. Vrchní část pak zakryly jen našité kapsičky. Elegantní outfit doplnila rozverným rozcuchaným účesem a výrazným líčením.

Pokud by se ale pánové i dámy ptali na to, jestli u herečky mají šanci, bohužel pro ně máme smutnou zprávu. Kristen už svoje srdce dala scenáristce Dylan Meyer, se kterou se zasnoubila už předloni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám