Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Den poté, co se v několika médiích včetně Super.cz objevil snímek z dovolené bývalé České Miss Jitky Nováčkové (31) v Mexiku a její odhalené křivky viděly statisíce lidí, se modelka na veřejnosti ani nečervenala. Jitka přijala nabídku moderovat velkou společenskou akci a to, že ji pánové hltají očima, protože si představují, co skrývá pod šaty, ji nechalo chladnou.

"Ty fotky jsem si vystavila na svůj profil na sociální síti. A i když jsem nahoře bez, stejně není nic vidět. Takže se nestydím," řekla Super.cz Jitka, která moderovala už potřetí a tahle profese se jí opravdu líbí.

"Je to pestré, pokaždé jiné. A pozoruji na sobě pokroky. Nedávno jsem se dívala na záznamy, kdy jsem poskytovala rozhovory jako novopečená Česká Miss a urazila jsem, co se mluvení týče, kus cesty," míní Jitka, která se pokoušela i o místo v televizi, když se doplňoval tým společenského pořadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám