Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do teplých krajin pláchla řada známých osobností také v průběhu února. Kabáty a čepice dámy vyměnily raději za plavky a slunění na pláži. Není se čemu divit. Teploty se u nás v těchto dnech sotva vyšplhají nad nulu a na krásné letní počasí si budeme muset ještě pár měsíců počkat.

V teple si zimu každoročně zkracuje modelka Simona Krainová (51), která si s rodinou užívá v Dominikánské republice, kde také slavila 50. narozeniny. K moři vyrazila také její kamarádka Dara Rolins (51), která se v Emirátech sluní se svým přítelem Pavlem Nedvědem.

Ani rostoucí bříško nezabránilo odletět do Mexika modelce Evě Čerešňákové (37). „Je to trošku na poslední chvíli, v sedmém měsíci těhotenství už bych cestovat moc nechtěla, i když mám díky Bohu bezproblémové těhotenství a cítím se skvěle,“ prozradila Super.cz Eva.

Houslistka Markéta Muzikářová vyrazila s celou rodinou do Egypta a modelka Karolína Mališová (27) se nejdříve slunila na Seychelách a následně si dovolenou prodloužila ještě na pár dní v Dubaji. Kdo další vyrazil do tepla, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám