Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak dychtivě si běžela pro hereckou cenu, až na schodech zakopla... Herečka Jessica Chastain (45) to stejně jako její kolegyně Jennifer Lawrence (33) před deseti lety vzala sportovně a svému faux pas se zasmála.

Chastain si z víkendových SAG Awards (Screen Actors Guild Awards) odnesla sošku pro nejlepší herečku v televizním filmu nebo minisérii (za dramatickou minisérii George a Tammy). Když si pro cenu šla, na schodech vedoucích na pódium se jí zapletly nohy do róby a malér byl na světě.

„Jessica Chastain právě uctila pád Jennifer Lawrence,“ žertovali diváci.

V děkovné řeči pak Chastain vzpomněla zesnulého kolegu Philipa Seymoura Hoffmana a začínajícím hercům vzkázala, aby si šli za svým snem.

„V New Yorku teď účinkuji ve hře Domeček pro panenky a po každém představení jdu pozdravit diváky, mezi nimiž je mnoho začínajících herců, kteří mi vyprávějí své příběhy. A to mi připomíná dobu, kdy jsem byla na univerzitě,“ uvedla herečka.

„Philip Seymour Hoffman přišel do naší třídy, vyprávěl frustrující zkušenosti z konkurzů a dodal nám odvahu pokračovat, i když jsme měli pocit, že se na nás nikdo nedívá. Na závěr své řeči uvedl, že se těší na spolupráci s každým z nás. A to mě šokovalo, protože najednou to znělo skutečně. O pár let později se to opravdu stalo skutečností a já jsem si s ním zahrála,“ dodala Chastain.

Vzpomínku sdílela, protože síla myšlenky je podle ní obrovská. „Pokračujte, máte to na dosah. A já se těším, až s vámi budu pracovat. Vidíme se před kamerou, mám vás ráda,“ vzkázala všem aspirujícím hercům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám