Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) vyrazila na dekadentní ples a užívala si dámskou jízdu, kterou si jednou za čas s kamarádkou dopřává. Jako outfit na akci, kde byl předepsaný dress code unisex tuxedo, zvolila klasické minimalistické šaty.

"Kreativitě se však meze nekladou a je jen na každém, jakou verzi svého vnitřního (super)hrdiny bude chtít prezentovat. Povinnou součástí oblečení je maska," stálo v pozvánce na Ples Sobje.

"Masku mám schovanou v kabelce. Jsem tu poprvé, vůbec jsem netušila, že tu budou až takové modely. Příští rok to budu muset pojmout jinak," řekla Super.cz Ornella, která zvolila šaty, na kterých si sama vystříhala průstřihy a sprejem si nechala vystříkat ženskou siluetu.

"Šaty jsem si ustříhla sama. Pepovi jsem dala za úkol, aby mi nastříkal siluetu mého těla, dělal to přímo na mém těle. Jen rozkrok jsem si nastříkala sama," vysvětlila Ornella, která si večer velmi užila. S kamarádkou se ubytovala v hotelu a užívaly si dámskou jízdu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám