Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na odpočinek na pláži a u moře se opravdu těšili. Principálka Divadla Radka Brzobohatého, herečka Romana Goščíková s manželem, režisérem Karlem Janákem, a jejich synem zabalili kufry a odletěli do Ománu. Na dovolenou však už cestovali trochu nemocní a ani krásné počasí nepomohlo.

„Omán je skvělý, krásný, užili jsme si ho hodně, nepodařilo se mu však bohužel splnit můj cíl - zbavit naši rodinku všech bacilů, za to ale nemůže. Spíš naše těla se zaradovala, že mají po dlouhé době volno, navíc v teple, a můžou vypnout,“ svěřila se nám herečka a principálka divadla, která první dny trávila v plavkách na pláži a letovisko si užívala.

„Po prvním dni, kdy jsme trochu přepálili s Ondrajdou začátek, se nabil a je největší držák! Naštěstí! Takový žiletky v krku a rýmu, jakou nepamatuji, bych mu nepřála. Teda já si řekla, že to je rýma a jako k takové jsem se k ní i chovala, přece si nebudu kazit dovču nějakým jiným moribundem, že. Po osmi dnech, kdy jsem už jenom smrkala, lehl Kája - a mé příznaky obohatil o teploty 39. A devátý den jsme museli vyrazit k místnímu doktorovi - ale prvotně nikoli kvůli Kájovi, ale kvůli mně! Rýmička totiž nebyla jen tak ledajaká rýmička, ale nějaká fujtajbl infekce a přecházením se mi zvrtla v zánět trojklanného nervu,“ svěřila se Romana s tím, že není dobré přecházet nemoci.

U lékaře dostala vitaminové kapačky, antibiotika a analgetika. „Dostala jsem super koktejl do žíly a zabral teda krásně. Oběd ještě jenom polívka, ale večer už jsem zvládla jen s mírnou bolestí bramborovou kaši a tenounké kousky kebabu a pan doktor je šikula a umí krásně napíchnout kanylu - bez modřinky! Až poslední dávka před odletem mi neudělala úplně dobře,“ svěřila se herečka s tím, že i přes komplikace si dovolenou s rodinou užili.

„Ale teď už v Čechách, doléčuji se, protože pusu ještě pořád úplně neotevřu a musím se objednat na vyšetření na neurologii, aby mi to nezůstalo, ale dneska večer už jdu do divadla, neb hrajeme naši novinku Vy nejste žena, pane!, a věřím, že jeviště zase zafunguje a jako kouzlem bolístky zmizí a diváci nic nepoznají,“ dodala Romana Goščíková.

Reklama

Další články

Načítám