Hlavní obsah
Článek

Americká herečka a režisérka Jennie Garth, jež se stala známou převážně díky roli Kelly Taylor v seriálu Beverly Hills 902 10, slavila ve čtvrtek své již čtvrté kulaté narozeniny. A jak se můžete přesvědčit, na čtyřicátnici rozhodně nevypadá. Popřát své kamarádce přišli i její kolegové ze seriálu - představitel Steva Sanderse Ian Ziering nebo herečka Shannen Doherty známá jako Brenda Walsh.

Oba její herečtí kolegové mají toto kulaté výročí narození už za sebou. Shannen Doherty je 41 let a Ziering je ještě o poznání starší. Ačkoli by mu to nikdo nehádal, herci už táhne na padesátku, kterou oslaví za dva roky. Seriálový Steve jako kdyby vůbec nestárl.

U Jennie Garth se však v osobním životě v poslední době staly zlomové změny. Po dlouholetém manželství se rozvádí se svým manželem hercem Peterem Facinellim. Garth se s ním seznámila již v roce 1996 během natáčení filmu An Unfinished Affair. V roce 2001 se konala jejich svatba a ze vztahu vzešly tři dcery: Luca Bella (14), Lola Ray (9) a Fiona Eve (5). Rozvod údajně způsobily manželovy nevěry.

Reklama

Další články

Načítám