Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani letos nechybí na věhlasném karnevalu v Riu české zastoupení. Vítězka StarDance Veronika Lálová (32) se opět jako jediná Češka účastní prestižní taneční záležitosti v Brazílii. Za sebou už milovnice samby jeden průvod měla, o víkendu absolvovala druhý, který však podle svých slov chtěla vzdát.

„Byl to průvod, který se koná pro menší taneční školy, které bojují o postup mezi ty, které tančí na Sambodromu. Celé to bylo hodně náročné hlavně proto, že jsme přišli na řadu před šestou ráno. Sraz byl o půlnoci, takže čekání šílený,“ svěřila se Super.cz tanečnice, která po celou noc čekala mezi místními na ulici.

„Přiznávám se, že jsem to chtěla vzdát a jít domů, nebylo si ani kde sednout, takže jsme seděly na zemi a čekaly. Ale byla to zkušenost, chtěla jsem si zažít právě i takový průvod, tu atmosféru. Nejen Sambodrom,“ svěřila se tanečnice s tím, že i přes komplikace je za zkušenost ráda. „Krásná hudba a já si to překvapivě i v tuto dobu užila,“ dodala Veronika Lálová, která v Brazílii ještě na několik dní zůstává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám