Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tour v Thajsku mluvila Andrea Pomeje (35) už v době covidu. Pandemie ale společenský život pozastavila, a tak si dýdžejka musela na svou tour po milované zemi počkat. Dočkala se. S přítelem Petrem zabalili před pár dny kufry a odletěli do Bangkoku.

Tam vdovu po Jiřím Pomeje čeká hned několik vystoupení. A to nejen v Bangkoku, ale i na ostrovech Phuket či Koh Samui. Pro Andreu je to vysněná práce, už také proto, že si zemi, kterou jí před lety ukázal zesnulý herec, zamilovala. „Jsme tady teprve čtvrtý den. Mám za sebou první akci v Bangkoku a zítra ráno odlétáme na Koh Samui a pak se vracíme,“ svěřila se Super.cz Andrea.

„Jedním z důvodů, proč jsem poprvé odjela do zahraničí, bylo, že jsem si nevěřila. Že všechny bookingy jsou spojené s mým jménem. Bojovala jsem se svým jménem. V zahraničí jsem se přesvědčila o tom, že to umím,“ svěřila se Super.cz Andrea, kterou nyní čeká pár týdnů v exotice, kterou si umí náležitě užít. A když netráví den přípravou na večerní vystoupení, chytá bronz na slunci a užívá si v bazénu, odkud poslala pozdrav v plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám