Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tragicky zesnulá účastnice primácké reality show Farmář hledá ženu Olina Řebíčková (†41) ještě před svou smrtí zažila jedno obrovské ponížení. A to přímo od Indiána, o jehož srdce bojovala, a s nímž si dřív výborně rozuměla. Podívejte se na video, jak se z ní snažil udělat posluhovačku pro sebe i pro svou milenku!

K situaci došlo poté, co Olí pochopila, že Honza Pokorný má oči jen pro Lenku, s kterou se podle našich informací později i vyspal a pak ji odkopl. Blonďatá žena, jíž k sebevraždě dovedly obří dluhy, Indiánovi řekla, že o něj přestala bojovat ve chvíli, kdy se do hry vrátila právě Lenka. To dodalo Pokornému odvahu a nabídl coby tehdy ještě svobodný muž (nedávno se totiž oženil s hříšnou podnikatelkou) Lence společnou noc.

„Leni, tu poslední noc mám obrovskou potřebu strávit s tebou. Jestli mi tam ráno nebudeš vadit. Nebo já tobě,“ vyhrkl. Už to nebylo otrávené Olí po chuti. „Já spím dneska u koní teda,“ řekla znechuceně. Později ji ale Honza stejně ještě dorazil. Když totiž prosil, aby na něj Lenka po ránu nemluvila a oba se shodli, že do prvního kafe budou mlčet, dostal nápad, jak osamocenou Olinu ještě víc ponížit.

„Já ho půjdu udělat. Nebo Olí by nám ho mohla udělat,“ šokoval dnes již zesnulou ženu i celý štáb. „Jakože chcete kávu do postele? Děláš si srandu,“ vysoukala ze sebe šokovaná Řebíčková. A Pokorného slova, že nedělá, jen završily absurdnost celé situace. Není divu, že po této scéně Olí upalovala domů, jako by jí za patami hořelo, a kdo ví, zda jí i toto rozloučení s Indiánem nepomohlo k pozdějšímu děsivému rozhodnutí o dobrovolném odchodu ze světa…

Reklama

Další články

Načítám